"Martinez kent mij al langer, hij wou mij zo'n twee of drie jaar geleden kopen"

Woensdag 22 maart 2017 - 22:45   I  

Voorlopig is er geen basisplaats weggelegd voor Divock Origi bij Liverpool. Hij moet vaak het verschil maken als invaller.

Nochtans heeft Origi bij Liverpool al mooie dingen laten zien. "Ik heb al bewezen dat ik een belangrijke speler kan zijn in Liverpool. Natuurlijk zijn er heel veel punten waarop ik kan verbeteren, maar aan de andere kant heb ik intussen ervaring. Ik ben wat ouder en heb het WK en EK gespeeld", vertelt Origi aan Sporza.

"Ik wil laten zien wat ik kan. Daarvoor heb je wedstrijden nodig. Ik heb veel honger om te spelen, ik geniet van het spel. Het is tijd dat mensen zien wie de echte Divock is. Hopelijk komt dat binnenkort. Op dit moment is mijn focus volop bij Liverpool. Op het einde van het seizoen zullen we zien hoe de situatie is."

Jürgen Klopp mag Origi dan wel niet zoveel kansen gunnen, bondscoach Roberto Martinez is blijkbaar wel een fan van hem. "Hij kent me al langer. Twee of 3 jaar geleden wou Everton me zelfs kopen. Het is wel leuk dat ik terug ben en het vertrouwen voel van de coach."

TAGS  I  divock origi  I   roberto martinez

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024