Woelwater Didier Lamkel Zé haalt fors uit naar Antwerp: “Vooral de Vlamingen!”

Woelwater Didier Lamkel Zé haalt fors uit naar Antwerp: “Vooral de Vlamingen!”
Zaterdag 17 september 2022 - 12:30   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé tekende deze zomer een contract bij KV Kortrijk. De Kameroense enfant terrible ruilde Antwerp in voor de ploeg uit West-Vlaanderen.

Daar is hij best oké aan zijn seizoen begonnen. Vooral de fans van KV Kortrijk staan achter de Kameroener, die bij elke baltoets applaus krijgt van de KVK-aanhang. In een interview met de Gazet van Antwerpen komt hij nog eens terug op zijn periode bij Antwerp.

Wanneer hem gevraagd wordt of hij begrijpt dat sommige mensen hem een enfant terrible noemen is Lamkel Zé duidelijk: “Dat beeld is er gekomen door Antwerp. Maar er zijn geen problemen met mij. Ik ben zoals alle anderen en ik doe alles zoals al de rest.”

Spijt zou de Kameroener niet overhouden aan zijn periode bij Antwerp: “Alles wat ik daar heb gedaan, daar heb ik geen spijt van.” Toch zijn er wel enkele dingen die hem stoorde bij de Great Old: “Zodra je in Antwerp een slecht woord tegen iemand zei, werd dat meteen doorverteld aan de mensen van bovenaf.”

KV Kortrijk

Bij KV Kortrijk is dat volgens Lamkel Zé veel minder het geval: “Hier vind ik mensen die me begrijpen. Velen spreken hier Frans in de kleedkamer. Hier zijn geen clans, in tegenstelling tot de Vlamingen bij Antwerp bijvoorbeeld,” concludeert de vleugelspeler.

Poll: Geloof jij dat er sprake is van een 'clan-cultuur' bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Kortrijk  I  v24

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024