Geblesseerd of niet: Transfer Noa Lang bij Club Brugge wordt nu al aangekondigd

Geblesseerd of niet: Transfer Noa Lang bij Club Brugge wordt nu al aangekondigd
Maandag 19 september 2022 - 11:00   I   door Redactie

Het is niet omdat hij niet meer in beeld komt op het veld dat het stil is rond Noa Lang. Het tegendeel zou trouwens verbazen.

Geruchten zijn er altijd, maar als het Fabrizio Romano is die iets vertelt, dan spitsen alle voetbalfans ter wereld hun oren. Want de Italiaanse transferspecialist zit er zo goed als altijd boenk op.

En deze keer had hij iets te zeggen over Noa Lang, van wie hij afgelopen zomer ook al uitgebreid wist te vertellen over de interesse van Milan, Leeds en Leicester City. Met name dat de Nederlander straks weg is bij blauw-zwart.

"Noa Lang zit dan wel nog bij Club Brugge, maar is voor mij een onderschatte speler", stelt Romano op zijn YouTube-account. "Hij was stond op de radar in de voorbije transferperiode en zal dat ook blijven in de komende periodes."

Opportuniteit

"Lang heeft een interessant profiel en is een opportuniteit voor veel clubs." Waarna de Italiaan vermeldt dat Milan en Leeds nog altijd heel erg geïnteresseerd zijn, net als nog heel wat andere clubs uit de Serie A. Een transfer zit er dus aan te komen.

Poll: Wanneer denk je dat Lang zal vertrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Leeds  I  Leicester City

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024