Bijzonder slecht nieuws voor Club Brugge in vooruitzicht van titelstrijd met Antwerp

Bijzonder slecht nieuws voor Club Brugge in vooruitzicht van titelstrijd met Antwerp
Maandag 19 september 2022 - 22:00   I   door Redactie

Het was een klap die niemand had zien aankomen. Niet bij de concurrentie en al zeker niet bij Club Brugge zelf. Maar het verlies op Standard dreigt nog maar het begin te zijn.

Dat is toch wat Het Nieuwsblad beweert. De krant schrijft dat het geen toeval is dat er met Antwerp en KRC Genk twee clubs bovenaan staan die geen Europees voetbal spelen en dus profiteren van een minder drukke kalender.  

Club Brugge en AA Gent ziet HNB als de grootste slachtoffers. Nu al telt blauw-zwart acht punten achterstand op Antwerp, de Buffalo's zelfs dertien. En er is slecht nieuws, want de stelling is dat het einde van de ellende nog niet in zicht is.

"Met nog vier Europese weken voor het begin van het WK lijkt het voor Club Brugge en AA Gent, en Union en Anderlecht - die wel wonnen, maar dan tegen mindere goden - vooral overleven te worden en de kloof met de concurrentie zo klein mogelijk proberen te houden."

Poll: Denk je dat de kloof tussen Club Brugge en Antwerp nóg groter gaat worden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022