C. Ronaldo slaat met onvoorstelbare plannen hele voetbalwereld met verstomming

C. Ronaldo slaat met onvoorstelbare plannen hele voetbalwereld met verstomming
Woensdag 21 september 2022 - 12:30   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo draait al heel lang mee aan de absolute top van het internationale voetbal. Na in 2002 te debuteren bij Sporting Lissabon, schreef Ronaldo al een twintigjarig sprookje.

Maar dat sprookje is kennelijk nog lang niet afgelopen. Zijn prestaties bij Manchester United laten momenteel wat te wensen over, maar dat laat CR7 niet aan zijn hart komen. In aanloop naar de Nations League-wedstrijden tegen Tsjechië en Spanje gaf de superster wat meer uitleg over zijn toekomst.

“Mijn parcours is nog niet afgelopen”, was de inmiddels 37-jarige Ronaldo duidelijk. “Jullie gaan nog een tijdje voor me kunnen blijven supporteren”, ging de recordinternational verder. “Ik wil erbij zijn op het komende WK en op het EK van 2024. Ik ben nog heel gemotiveerd en heb grote ambities”, is de verrassende conclusie van vijfvoudige Champions League-winnaar.

Dat hij nog tot 2024 wil doorgaan met internationaal voetbal is toch enigszins verbazend. Tegen het EK van 2024 in Duitsland zou de Portugees namelijk 39 jaar zijn. Een leeftijd die je soms wel ziet bij een doelman, maar heel zelden bij een aanvaller.

Poll: Zal Ronaldo als hij 40 is nog steeds in een Europese topcompetitie voetballen?

TAGS  I  Sporting Lissabon  I  Manchester United  I  Portugal

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023