Fans van landskampioen Club Brugge schrikken plots op: “Hij was de grote flop”

Fans van landskampioen Club Brugge schrikken plots op: “Hij was de grote flop”
Vrijdag 23 september 2022 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge moest deze interlandbreak maar liefst zestien spelers uitzwaaien. dat is zowel goed als slecht nieuws: De spelers zouden namelijk niet geselecteerd worden als ze niet goed presteren, maar ze zullen waarschijnlijk vermoeid terugkomen van hun trip.

Bij de Rode Duivels is Club Brugge een van de grote leveranciers qua speler. De blauw-zwarte landskampioen zag maar liefst vier van zijn spelers geselecteerd worden: Brandon Mechele, Simon Mignolet, Dedryck Boyata en Hans Vanaken zijn er allemaal bij.

Enkel die laatste kwam in actie tegen Wales. Maar dat deed hij volgens sommigen niet zo goed. Op Twitter maken enkele kijkers hem dan ook met de grond gelijk: “In de tweede helft waren er geen uitblinkers, enkel een flop: Hans Vanaken!”

Vooral over het feit dat Vanaken en collega-Duivel Dries Mertens zo vroeg mochten invallen van Martinez, zorgde voor heel wat commotie. Een aantal fans laten via de sociale media duidelijk weten dat ze liever Amadou Onana en Charles De Ketelaere hadden zien invallen.

Poll: Vind jij dat Hans Vanaken mee moet naar het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024