Hein Vanhaezebrouck haalt keihard uit naar Martinez over link met Anderlecht

Hein Vanhaezebrouck haalt keihard uit naar Martinez over link met Anderlecht
Zaterdag 24 september 2022 - 08:00   I   door Redactie

De Rode Duivels spelen zondag hun laatste wedstrijd in de Nations League. Daarvoor gaan ze op bezoek in de ArenA in Amsterdam.

Voor de clubs uit de Belgische eerste klasse ligt het voetbal dus even stil. Het ideale moment voor Hein Vanhaezebrouck om deel te nemen aan de nieuwe podcast van AA Gent: ‘Stropcast’.

Daar spreekt de trainer van AA Gent onder meer over de link van Martinez met Anderlecht: “Dat jongens als Amuzu en Verschaeren in de voorselectie zaten en Foket of Samoise niet? Dat heeft met kleur (paars-wit, nvdr.) te maken.”

Ook over nieuwkomer Zeno Debast moet Vanhaezebrouck iets kwijt: “Dat Debast nu al wordt opgeroepen voor de Rode Duivels, ook al heeft hij nog geen minuut gespeeld bij de beloften, dat is onvoorstelbaar.”

Waarde

Anderlecht staat onder ons hé, als ze nu aan de leiding stonden, zou ik zeggen: Oké, wauw”, aldus een teleurgestelde Vanhaezebrouck. “Maar dit is wel interessant voor een club. Als Rode Duivel gaat je waarde maal twee of drie. Ik vind het veel te opvallend, dit is niet normaal”, is de conclusie van de AA Gent-trainer.

Poll: Vind jij ook dat de RSCA-spelers een voorkeursbehandeling krijgen van Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nederland  I  AA Gent  I  Anderlecht

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022