‘Club Brugge-sterkhouder pakt plots uit met dit hyperambitieus transferplan’

‘Club Brugge-sterkhouder pakt plots uit met dit hyperambitieus transferplan’
Zaterdag 24 september 2022 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft er een wisselvallige seizoensstart opzitten. In de Champions League kunnen ze na twee wedstrijden een perfect rapport voorleggen, maar in de Jupiler Pro League tellen ze intussen al acht punten achterstand op Antwerp.

Een van de absolute sterkhouders van Club is de Deen Andreas Skov Olsen. Skov Olsen is intussen ook bij zijn nationale ploeg een vaste waarde geworden. Hij kwam al 22 keer in actie voor Denemarken en wist daarin 7 keer te scoren.

Bij Club Brugge zit hij momenteel nog goed: “Maar ik hoop dat Club Brugge weet dat ik er niet voor altijd zal zijn, al weet je maar nooit.” Momenteel zit hij nog niet met een transfer in zijn hoofd, maar Olsen zou wel al weten waar hij na Club naartoe wil trekken.

“De Premier League vind ik heel speciaal”, weet Olsen daarover te vertellen, “Het is voor mij het allerbelangrijkste om daar ooit te kunnen spelen.” De Deen is bij Club intussen 29 keer in actie gekomen, waarin hij 12 keer gescoord heeft en evenveel assists wist af te leveren.

Poll: Denk jij dat Skov Olsen ooit in de Premier League zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023

maandag 18 september 2023