Jaloerse Van Gaal deelt plotsklaps steek uit aan Rode Duivels: “Dát is gebleken”

Jaloerse Van Gaal deelt plotsklaps steek uit aan Rode Duivels: “Dát is gebleken”
Zaterdag 24 september 2022 - 20:00   I   door Redactie

Zondag spelen de Rode Duivels de afsluitende wedstrijd van hun Nations League-campagne. Willen ze de groep nog winnen, dan moeten ze de Nederlanders met minstens drie doelpunten verschil kloppen.

Maar dat acht Oranje-coach Louis Van Gaal nagenoeg onmogelijk: “Ik geloof niet in een stunt, maar in mijn eigen team. Het is allemaal in orde. We hebben de analyse van België gemaakt: ze spelen altijd op dezelfde manier en dat zal niet op één dag wijzigen", klinkt het bij Van Gaal.

Toch had de Nederlander ook lovende woorden voor enkele Duivels: “De Bruyne vind ik een fantastische speler. Ik ben wel wat jaloers op Martinez, hij heeft met Courtois een keeper van niveau tussen de palen staan”, aldus Van Gaal op de persconferentie op de dag voor de wedstrijd.

De Nederlandse bondscoach weet dat er veel kwaliteit in zijn eigen groep zit: “Wij hebben ook fantastische spelers.” Om af te sluiten gooit Van Gaal er nog een steek naar de Duivels tegenaan: “En dat mijn spelers fantastisch zijn, is in Brussel nog gebleken!"

Poll: Zullen de Duivels morgen winnen tegen Nederland?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nederland

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022