‘Mysterie opgelost: Dit is de echte reden dat Martinez Jason Denayer selecteerde’

‘Mysterie opgelost: Dit is de echte reden dat Martinez Jason Denayer selecteerde’
Zaterdag 24 september 2022 - 20:30   I   door Redactie

Roberto Martinez heeft met zijn meest recente selectie voor de Rode Duivels heel wat stof doen opwaaien. Zo kwam er meteen kritiek op de selectie van Zeno Debast en Jason Denayer.

Denayer zit momenteel nog steeds zonder ploeg. Martinez gaf eerder al een woordje uitleg bij de selectie van Denayer: “Wij willen hem weer het gevoel geven dat hij een voetballer is. Want als je geen club hebt, ben je geen voetballer. Op deze manier kan hij meteen vertrokken zijn als hij bij een club tekent."

Johan Boskamp biedt ons een nieuwe inkijk op het verhaal achter de selectie van Denayer: “Ik las nog nergens dat Denayer dezelfde zaakwaarnemer als Roberto Martinez heeft, Jesse De Preter.” Zou vriendjespolitiek dan de echte reden zijn voor de selectie van Denayer?

Ook Franky Van der Elst reageert bij de Gazet van Antwerpen gechockeerd op het nieuws: “Echt? Het blijft onbegrijpelijk dat je een speler oproept die eigenlijk niet inzetbaar is. Die mag dan eens meedoen als ze een mannetje tekortkomen op training.”

Poll: Wist jij dat Martinez en Denayer dezelfde zakenwaarnemer hebben?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nederland

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023