Kranten kraken déze Rode Duivel af: 'De allerslechtste Belg tegen Nederland’

Kranten kraken déze Rode Duivel af: 'De allerslechtste Belg tegen Nederland’
Maandag 26 september 2022 - 09:00   I   door Redactie

Na met 1-0 te verliezen op het veld van Nederland vinden we in de kranten geen al te positieve commentaren terug over onze Duivels. Vooral over een basisspeler in het bijzonder zijn de kranten stuk voor stuk enorm hard.

Fenerbahçe-spits Michy Batshuayi wist namelijk niet te overtuigen, in tegendeel. De aanvaller was niet balvast, kon weinig kansen creëren en woog niet genoeg op de verdediging. “Hij had zijn wandelschoenen aangetrokken. Te weinig drive en te weinig goesting”, geeft Het Laatste Nieuws mee.

“Bijzonder nonchalant, met meermaals balverlies tot gevolg. Moet meer brengen”, verklaart Het Nieuwsblad zijn 4 op 10. Ook bij onze Waalse mediaburen komen ze tot dezelfde vaststelling: “Had het lastig om de bal bij te houden. Dit keer scoorde hij geen punten, al heeft hij nog krediet”, aldus La Dernière Heure.

Bij Sudpresse zien ze vooral dat hij te licht uitviel in de duels met Aké en Van Dijk. De Gazet van Antwerpen had het dan weer moeilijk met zijn balvastheid en gaf Batshuayi ook een 4 op 10. Alle kranten komen tot dezelfde conclusie: ‘We hebben Lukaku nodig om ver te raken op het WK’.

Poll: Wie vond jij de slechtste Duivel op het veld?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nederland

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024