Club-sterkhouder schittert op het internationale toneel met hemelse actie (VIDEO)

Maandag 26 september 2022 - 12:30   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels vonden we de afgelopen weken vier spelers van Club Brugge terug in de selectie. Geen van hen kreeg meer dan 45 minuten speeltijd, maar hun collega-internationals wisten wel te schitteren.

Eerder lieten we je het verrassende doelpunt van Club Brugge-spits Cyle Larin al zien. De Canadees was weliswaar niet de enige Club-speler die beslissend was voor zijn land. Ook Andreas Skov Olsen wist te scoren.

En dat deed hij nog wel tegen de huidige wereldkampioen. Frankrijk is de laatste maanden een schim van zichzelf en daar maakte Denemarken gretig gebruik van. De Denen wonnen de wedstrijd met 2-0, mede dankzij een heerlijke pegel van Skov Olsen.

In de 40ste minuut mochten de Denen een hoekschop nemen. Skov Olsen nam de bal heerlijk op de slof om de 2-0 eindstand vast te leggen. Denemarken eindigt tweede in hun groep, op een puntje van Kroatië. Frankrijk ontloopt met vijf punten nipt de degradatie uit de hoogste Nations League-afdeling.

Poll: Vind jij dit een knappe goal van Skov Olsen?