Club hoort kassa nu al rinkelen: Sterkhouder kan nieuwe recordtransfer worden

Club hoort kassa nu al rinkelen: Sterkhouder kan nieuwe recordtransfer worden
Dinsdag 27 september 2022 - 11:00   I   door Redactie

Door de interlandbreak is het clubvoetbal wat naar de achtergrond verdrongen, maar dat wil niet zeggen dat clubs geen zaken kunnen doen. Integendeel.

Want als een speler het goed doet op het internationale toneel kan ook zijn marktwaarde ferm de hoogte in gaan. En dat is nu ook niet wat er gebeurd is met Andreas Skov Olsen. De Brugse flankaanvaller schitterde afgelopen zondag tegen Frankrijk.

Naast het feit dat hij met een geweldige pegel in één tijd de 2-0-zege tegen de regerende wereldkampioen vastlegde, maakt hij ook indruk met zijn totaalprestatie. En dat zag Club Brugge natuurlijk graag gebeuren.

Niet zozeer omdat ze de Deen graag kwijt willen, wel omdat ze de kassa al horen rinkelen. Met de naam en faam die Skov Olsen de laatste tijd maakt bij blauw-zwart is het logisch dat er gedacht wordt aan een nieuwe recordtransfer.

Tottenham

Charles De Ketelaere werd afgelopen zomer naar Milan verkast voor een slordige 35 miljoen. Maar omdat Skov Olsen in de belangstelling staat van veel kapitaalkrachtigere Premier League-clubs als Tottenham kan dat gemakkelijk overtroefd worden.

Poll: Denk je dat Skov Olsen het record van De Ketelaere kan breken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Tottenham  I  Denemarken  I  Frankrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024