Club Brugge-fans schrikken plots op na onverwachte wending rond déze transfer’

Club Brugge-fans schrikken plots op na onverwachte wending rond déze transfer’
Woensdag 28 september 2022 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge heeft de afgelopen transferperiode diep in de buidel getast. Zo trokken ze onder meer Roman Yaremchuk aan voor ongeveer 16 miljoen euro.

Maar dat was natuurlijk niet de enige noemenswaardige transfer van Club deze zomer. Denk maar aan Cyle Larin, een vooralsnog niet geslaagde zomertransfer van de landskampioen. Larin wist inmiddels al te een doelpunt te maken voor Club, maar heeft de trainer en de fans nog niet echt kunnen overtuigen.

Afgelopen week zagen we hem nog scoren voor zijn nationale ploeg. Dinsdag speelde Canada — een tegenstander van de Duivels op het WK — tegen Uruguay. Het werd 0-2 voor Uruguay, maar vooral over de prestatie van Larin was veel te zeggen. “Larin is heel slecht” en “Cyle is duidelijk niet fit om te spelen”, waren maar enkele van de reacties op Twitter.

Een andere supporter van Canada volgt duidelijk de Belgische competitie en legt dan ook meteen de link naar Larin zijn prestaties bij Club: “Cyle Larin is te vroeg terug in zijn vorm van bij Club Brugge.” Zaterdag hervat Club de competitie tegen KV Mechelen, maar wij verwachten Larin alvast niet in de basis.

Wending

Larin zag volgens Transfermarkt zijn waarde sinds zijn aankomst bij Club al met een kwart afnemen: van 10 miljoen euro naar 7,5 miljoen euro. Waar de Canadees — onder groot jolijt van zijn fans — vorige week nog wist te scoren, wordt hij nu alweer helemaal afgebroken. Kunnen we — ondanks de transfervrije overgang — al spreken van een floptransfer?

Poll: Kan de transfer van Larin al als een 'floptransfer' gezien worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Canada

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023