Tissoudali stuurt ferme waarschuwing naar de Rode Duivels: “Stunt in de maak”

Tissoudali stuurt ferme waarschuwing naar de Rode Duivels: “Stunt in de maak”
Woensdag 28 september 2022 - 10:00   I   door Redactie

Tarik Tissoudali zag een groot deel van zijn seizoen in het water vallen na eind juli zijn voorste kruisband van de rechterknie te scheuren. Zij WK-droom lag aan diggelen, maar toch kijkt de Marokkaan positief naar de toekomst.

Bij Het Laatste Nieuws gaf de spelmaker van AA Gent een uitgebreid interview. Daar ging hij wat dieper in op zijn nationale elftal Marokko, een tegenstander van de Rode Duivels op het WK in Qatar. “Er zit nieuwe energie in het team dankzij de nieuwe bondscoach”, opent Tissoudali.

Marokko won vrijdag nog met 2-0 in een oefenpartij tegen Chili, een niet te onderschatten opponent. “Onder meer Ziyech is er weer bij. De poulefase overleven is het hoofddoel, om nadien nog een ronde door te stoten”, klinkt het bij een ambitieuze Tissoudali.

“Een stunt is zeker in de maak”, gaat de Marokkaan verder. In tegenstelling tot de Belgen, zijn ze in Marokko wel happig op de verplaatsing naar Qatar: “Elke match zal als een thuismatch aanvoelen, onze fans zijn enorm fanatiek”, weet Tissoudali te vertellen.

Meerderheid

“We speelden de voorbije maanden in de Verenigde Staten en in Spanje. Telkens waren de Marokkaanse fans in de meerderheid”, concludeert de spelmaker van AA Gent. De Duivels zijn bij deze dus gewaarschuwd.

Poll: Wat wordt het eindstation van de Duivels op het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Marokko  I  AA Gent

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022