‘Plots enorm onverwachte opsteker voor Duivel Eden Hazard bij Real Madrid’

‘Plots enorm onverwachte opsteker voor Duivel Eden Hazard bij Real Madrid’
Woensdag 28 september 2022 - 11:30   I   door Redactie

Eden Hazard is aan zijn zoveelste kwakkelseizoen bezig bij Real Madrid. Na de blessure van Karim Benzema leek de Rode Duivel even een hoop speelminuten te gaan maken, maar niets blijkt minder waar.

Na de sterke prestatie van Hazard in de Champions League tegen Celtic — daar wist hij te scoren en een assist af te leveren — nam de Duivel zijn gebruikelijke plek op de bank bij Real weer in. Enkel tegen RCD Mallorca kreeg Hazard nog een half uurtje de kans om zich te tonen, zonder succes.

Nu hangt er voor de verandering ook eens goed nieuws in de lucht voor Hazard. Marco Asensio — een rechtstreekse concurrent op zijn positie — zou namelijk op het punt staan een transfer te realiseren. Real ziet het contract van Asensio aan het einde van het seizoen aflopen, maar wil volgens Mundo Deportivo de kans niet laten liggen om hem deze winter al te verkopen.

Newcastle United lijkt de grootste kans te maken om Asensio aan te trekken. De Engelsen zouden 30 miljoen euro overhebben voor de Spaanse voetballer. Of Hazard deze winter zelf bij Real blijft is ook nog maar de vraag. OK Diario meldde een aantal dagen geleden namelijk dat Hazard deze zomer ook zou willen vertrekken bij Los Blancos.

Poll: Zal Hazard Real Madrid deze winter nog verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024