Club-fans kunnen hun ogen niet geloven door wat verschoppeling allemaal doet

Club-fans kunnen hun ogen niet geloven door wat verschoppeling allemaal doet
Woensdag 28 september 2022 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft zich deze zomer laten gelden op de transfermarkt. Zowel op inkomend als uitgaand vlak verwezenlijkten ze enkele tot de verbeelding sprekende transfers.

Toch was de transferperiode niet uitsluitend positief. Denk maar aan het drama rond Vedat Muriqi, die intussen al drie keer wist te scoren in zes wedstrijden voor RCD Mallorca. Maar daar blijft het niet bij. Club-trainer Hoefkens verbande ook heel wat spelers naar de tribune.

Een daarvan was Jack Hendry, die intussen uitgeleend is aan het Italiaanse Cremonese. De Schot kwam deze week nog in actie voor zijn nationale team en dat deed hij met bravoure. Schotland wist de nul te houden tegen Oekraïne, waardoor ze promoveren naar de A-groep van de Nations League.

De Schotse supporters hadden bijzonder veel lof voor Hendry, die een puike wedstrijd speelde. “Jack Hendry is mijn speler van de week, hij was fenomenaal” en “Hendry is de laatste tijd briljant geweest”, waren maar enkele van de vele reacties op de prestatie van de verhuurde Club-speler.

Poll: Was het de juiste beslissing van Club Brugge om Hendry uit te lenen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cremonese  I  Schotland

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024