Bestuur van kampioen Club Brugge wrijft niet één, maar tweemaal in de handen

Bestuur van kampioen Club Brugge wrijft niet één, maar tweemaal in de handen
Woensdag 28 september 2022 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft dit seizoen al enkele mooie dingen laten zien. Hun strafste prestatie was zonder twijfel de 0-4 zege op het veld van Porto in de Champions League.

Daarvoor mochten ze onder meer Antonio Nusa danken. De jonge Noor scoorde de vierde treffer in de stuntzege en kroonde zich zo tot tweede jongste doelpuntenmaker ooit in de Champions League. Mede om die reden prijkt hij nu op de cover van een artikel van het Engelse The Guardian over de top 60 voetbaltalenten uit 2005.

Een hele eer voor de jonge Noor, die omringd wordt door heel wat andere grote talenten uit zijn bouwjaar. Nusa is weliswaar niet de enige Club-speler die terug te vinden is in de lijst van The Guardian. Ook Noah Mbamba weet namelijk een plekje te veroveren in de 60-koppige selectie.

“De jonge middenvelder — die ook als verdediger uit de voeten kan — heeft al indruk gemaakt met zijn fysieke sterkte, zijn snelheid en zijn dribbelkwaliteiten”, schrijft het Engelse medium over Mbamba. Als Club Brugge beide goudhaantjes nog enkele jaren bij zich kan houden, dan lijken ze een garantie op vele miljoenen bij een uiteindelijke transfer.

Poll: Zullen Nusa en Mbamba ook volgend seizoen nog bij Club spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Porto

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023