OFFICIEEL: Jason Denayer verrast heel België met onwaarschijnlijke clubkeuze

OFFICIEEL: Jason Denayer verrast heel België met onwaarschijnlijke clubkeuze
Woensdag 28 september 2022 - 19:50   I   door Redactie

Jason Denayer zag aan het einde van vorig seizoen zijn contract bij Olympique Lyon aflopen. In de zoektocht van de Rode Duivel naar een nieuwe club wees hij heel wat teams af.

Zo kwamen onder meer Wolverhampton, Valencia, Torino en AS Roma zich aanbieden bij Denayer. Toch ging de centrale verdediger op geen van die voorstellen in. Denayer zat tot woensdag dan ook zonder club, maar een maand na het sluiten van de mercato heeft hij dan toch een nieuwe werkgever gevonden.

De Rode Duivel gaat aan de slag bij Shabab Al Ahli ui de Verenigde Arabische Emiraten. Een keuze waarvoor vele voetbalfans hun neus ophalen. Sportief gezien lijkt deze overstap namelijk geen echte uitdaging voor de 27-jarige verdediger. Denayer kon zich als transfervrije speler trouwens bij eender welke geïnteresseerde club aansluiten.

Zeker met het oog op het aankomende wereldkampioenschap lijkt het er niet op dat Denayer de juiste beslissing genomen heeft. De kans lijkt immers klein dat de ex-Manchester City-speler zijn vorm op peil kan houden bij een club uit het Midden-Oosten. Roberto Martinez zou volgens Het Nieuwsblad wel zijn zegen gegeven hebben voor de transfer.

Poll: Vind jij dat Denayer de juiste keuze maakt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Olympique Lyon  I  Shabab Al Ahli

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024