Degryse en Mulder snappen niets van Rode Duivels: “Wie heeft dat ooit bedacht?”

Degryse en Mulder snappen niets van Rode Duivels: “Wie heeft dat ooit bedacht?”
Donderdag 29 september 2022 - 09:00   I   door Redactie

Het WK is nog twee maanden ver, maar nu al lijken alle waarnemers en analisten er in de ban van. Niet in het minst Marc Degryse en Jan Mulder, die met veel interesse de voorbije Nations League-campagne van de Rode Duivels volgden.

En net als ons tot de conclusie kwamen dat het vet van de soep is. “De situatie is aan het keren, Nederland is weer onze evenknie”, liet Degryse noteren in een dubbelinterview met Mulder in De Morgen. “Onze gouden generatie...” Waarna Mulder direct aanvulde: “… is aan het afbladderen.”

Vervolgens maakte Degryse zich druk. "Wie heeft die benaming ‘gouden generatie' ooit bedacht? Slechte keuze." Opnieuw reageerde Mulder: “Een of andere marketeer, ongetwijfeld. ”Degryse: “Een foute marketeer dan toch."

"En dan wilden ze het Koning Boudewijnstadion ook nog Golden Generation Arena noemen!", fulmineert hij. "Wellicht diezelfde marketeer. Dat zou pas pijnlijk geweest zijn. Op basis van wat? Hoop?” Neen, Degryse heeft niet echt vertrouwen in een goede prestatie van de Rode Duivels op het WK.

Poll: Vind jij 'Gouden Generatie' een goede benaming?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024