'Messi kan hele voetbalwereld op z’n kop zetten met onvoorstelbaar toekomstplan'

'Messi kan hele voetbalwereld op z’n kop zetten met onvoorstelbaar toekomstplan'
Vrijdag 30 september 2022 - 10:00   I   door Redactie

Er zijn van die voetballers waarvan het gevoel hebben dat ze al ons hele leven aan het spelen zijn. Lionel Messi (35) is zo iemand. En nog is het einde niet in zicht.

Want de mededeling van Barcelona dat een terugkeer van de Argentijnse superster komende zomer zeker haalbaar zou zijn, heeft bij PSG een kettingreactie veroorzaakt. Cadena SER meldt nu immers dat de Parijse club meteen op Messi is afgestapt.

Niet om hem onder zijn voeten te geven, met zijn aflopende contract in juni 2023 hebben de Parijzenaars toch niet veel te zeggen, maar wel om Messi... een nieuw contract aan te bieden. En wat voor één.

Om de aanvaller een overeenkomst tot juni 2024 plus een optie op nog een extra jaar te laten tekenen zouden ze hem nog maar eens een jaarsalaris van een slordige dertig miljoen euro laten opstrijken.

Onverslijtbaar

Een voorstel dat Messi mogelijk niet onberoerd laat. Wat meteen zou inhouden dat hij pas op zijn 38ste de deur bij PSG achter zich zou toetrekken. Om vervolgens - dat is zijn absolute plan - nog in de Amerikaanse MLS te gaan voetballen.

Minstens één jaar, misschien zelfs twee omdat het tempo daar toch een stuk lager ligt dan in de lastige Europese competities. Tegen dan zou de Argentijn dus veertig jaar zijn. Sommige spelers zijn echt onverslijtbaar.

Poll: Denk je dat Messi tot zijn veertigste zal kunnen voetballen?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Argentinië

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024