'Carl Hoefkens nu met de handen in het haar door drie problematische keuzes'

'Carl Hoefkens nu met de handen in het haar door drie problematische keuzes'
Vrijdag 30 september 2022 - 09:00   I   door Redactie

De interlandbreak zit erop, de Jupiler Pro League kan opnieuw van start gaan. Met voor Club Brugge zaterdag een thuismatch tegen KV Mechelen.

En die zal Carl Hoefkens een hoop keuzestress bezorgen. De Brugse trainer kan immers opnieuw over een zo goed als volledig fitte kern beschikken. Wat betekent dat hij op verschillende posities keiharde knopen zal moeten doorhakken.

Om te beginnen in de verdediging, waar Mata opnieuw fit is, vervolgens ook op de flank met de terugkeer van Buchanan en tenslotte in de aanval met de comeback van Noa Lang. Luxeproblemen heet zoiets, maar het blijven wel problemen.

Achteraan beschikt Hoefkens met Mata, Brandon Mechele, Dedryck Boyata, Denis Odoi en Abakar Sylla maar liefst over vijf namen voor drie posities. Op de flank wordt het kiezen tussen Buchanan en Bjorn Meijer die stilaan op dreef komt. En er is daar ook nog Eduard Sobol.

Duo

Voorin stelt zich het grootste vraagstuk. Want naast Lang zijn er ook nog het vaste koppel Ferran Jutgla-Kamal Sowah van de voorbije weken, maar naast recordaankoop Roman Yaremchuk bovendien ook Cyle Larin en het supertalent Antonio Nusa. Ga er maar aan staan.

Poll: Welke knoop vind jij het moeilijkst om door te hakken?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  v24

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022