Bailey doet een oproep aan de fans van RC Genk

Bailey doet een oproep aan de fans van RC Genk
Vrijdag 04 november 2016 - 09:25   I  

Tegen Bilbao werd het 5-3 na een ware doelpuntenkermis. Leon Bailey deed er alles aan om een nederlaag te vermijden met een assist en een doelpunt, maar de vijf doelpunten van Aduriz deden Genk de das om.

“Enerzijds vind ik het jammer dat we hier zonder punten moeten vertrekken”, aldus Bailey bij Het Belang van Limburg. “Telkens we dachten dat we langszij konden komen, gaven wij weer een doelpunt weg. Weggeven, inderdaad. Die tegengoals vielen toch wel te gemakkelijk.”

“Ik vond dit een geweldige prestatie. Niet alleen van mij, maar van de hele ploeg. Wij hebben aan Europa getoond dat we tot heel veel in staat zijn. Zelf had ik nog één of twee keer meer kunnen scoren, dat besef ik. Maar soms loopt het niet zoals je wil. Tot op het einde bleef ik geloven in een punt. In mijn drang om dat gelijkspel uit de brand te slepen, verloor ik misschien enkele keren het overzicht. Maar ik blijf erbij: dit was een formidabele match.”

Ondanks het verlies blijft Genk wel op kop staan. “Thuis tegen Wenen moeten we het afmaken. Mag ik bij deze een oproep doen aan al onze fans?”

TAGS  I  Leon Bailey  I   Genk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024