Bestuur Club Brugge wrijft zich in de handen met geweldige troef: "Hij is extreem"

Bestuur Club Brugge wrijft zich in de handen met geweldige troef:
Vrijdag 30 september 2022 - 16:00   I   door Redactie

Ook voor Club Brugge zit de interlandbreak erop. De match tegen KV Mechelen luidt het begin in van een zwaar programma.

Waarin naast uiteraard resultaten neerzetten de grootste uitdaging in het tevreden houden van de spelerskern zal zitten. Want nu zo goed als iedereen opnieuw fit is, zullen er heel wat waardevolle spelers op de bank en zelfs op de tribune terechtkomen.

Aan Carl Hoefkens om te zorgen dat er daardoor geen onrust in de kleedkamer komt. Maar bij Het Laatste Nieuws menen ze te weten dat geen problemen zal opleveren. De reden: blauw-zwart heeft daarvoor de juiste hoofdtrainer beet.

Hoefkens zelf ziet zijn goed gestoffeerde kern volgens de krant als een voordeel. "Hij weet als jonge coach hoe hij de situatie moet managen." Ook al wordt het in de toekomst vaak dansen op een slappe koord. "Hij is sociaal extreem intelligent", kon HLN onlangs nog noteren over hem.

Beter maken

"De Brugse coach is recht door zee, zegt waar het op staat en doet dat doorgaans op een positieve manier", klinkt het ook nog. Het zijn eigenschappen van een trainer waar de meeste spelers respect voor hebben.

"Hoefkens wil bovendien zijn spelers beter maken. Daarbij wordt hij geholpen door de concurrentiestrijd. Iedereen zal op de tippen van zijn tenen trainen/spelen." En er dan maar op rekenen dat de resultaten goed blijven, natuurlijk.

Poll: Denk je dat Hoefkens de spelersgroep tevreden zal kunnen houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024