‘Courtois snapt er niets van: Onverwachte Rode Duivel kiest plots voor Juventus’

‘Courtois snapt er niets van: Onverwachte Rode Duivel kiest plots voor Juventus’
Vrijdag 30 september 2022 - 22:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois is met Real Madrid aan een sterk seizoensbegin bezig. Los Blancos zijn nog steeds ongeslagen in de Spaanse competitie en ook in de Champions League hebben ze nog geen steek laten vallen.

Bij Real loopt het contract van Toni Kroos volgende zomer af. Real Madrid wil volgens Don Balon deze winter al een vervanger voor hem aantrekken en zou daarvoor bij Youri Tielemans zijn gaan aankloppen. De Rode Duivel ziet zijn contract bij Leicester aan het einde van het seizoen aflopen.

Als The Foxes graag nog wat geld wil ontvangen voor Tielemans, kunnen ze hem dus best deze winter nog van de hand doen. Maar het Spaanse medium meldt dat Tielemans al besloten heeft om niet naar Real Madrid te komen.Volgens Don Balon zou de middenvelder namelijk dicht bij een akkoord staan met Juventus.

Dat is toch verrassend, aangezien de Duivel naast Real en Juventus ook in de belangstelling zou staan bij Atlético Madrid en Newcastle United. Volgens Don Balon kan Courtois de keuze van Tielemans echt niet vatten. “Courtois is totaal teleurgesteld in zijn landgenoot aangezien hij de beslissing om de interesse van Real opzij te zetten niet begrijpt”, klinkt het bij het Spaanse medium.

Juventus

In Italië is Juventus niet al te best aan het seizoen begonnen. De Oude Dame staat momenteel op de achtste plaats in de competitie met 10 op 21. Don Balon meldt dat Tielemans een van de uitverkorenen zou zijn om de situatie bij Juventus te keren. We zijn met z’n allen benieuwd hoe de toekomst van de middenvelder er zal uitzien.

Poll: Waar moet Tielemans volgens jou zijn carrière verderzetten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus  I  Atlético Madrid  I  Newcastle United  I  Leicester City

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023