Onwaarschijnlijk: De Bruyne maakt in 45 minuten heel Manchester gek (VIDEO)

Zondag 02 oktober 2022 - 16:07   I   door Redactie

Het was in Engeland uitkijken naar de derby Manchester City-Manchester United. En natuurlijk ook naar onze landgenoot Kevin De Bruyne.

En wat die in de eerste helft op de mat legde was werkelijk ongezien. Hij zette een masterclass neer en regiseerde zijn teammaats in de eerste helft naar een onwaarschijnlijke 4-0-voorsprong.

Uiteraard gaf hij een assist, twee zelfs. En uiteraard zat daar één bij voor de altijd scorende Erling Haalend, twee zelfs. De eerste keer dropte De Bruyne een geweldige hoekschop voor doel, de tweede keer een fantastische voorzet.

Uiteindelijk stond het na negentig minuten maar liefst 6-3. Met naast een hattrick van Haaland ook nog één van Phil Foden. Voor ManU wist Antony een eerste keer te scoren bij 4-1 en legde Martial met twee goals in de toegevoegde tijd de eindstand vast.

Poll: Denk je dat Man City opnieuw kampioen wordt?