Onverwachte Anderlecht-sterspeler erkent schuld: “Ik stak ons echt in de shit”

Onverwachte Anderlecht-sterspeler erkent schuld: “Ik stak ons echt in de shit”
Maandag 03 oktober 2022 - 08:00   I   door Redactie

Zondag verloor Anderlecht in het Lotto Park tegen Charleroi. De Zebra’s wisten via Morioka — die de enige goal van de partij scoorde — de drie punten mee naar huis te nemen.

Na de wedstrijd zaten de Anderlecht-spelers natuurlijk in zak en as. Na de zege tegen KV Kortrijk voor de interlandbreak, hoopten ze de goede lijn door te kunnen trekken. Dat is dus niet gelukt, maar een opvallende speler steekt zijn hand daarvoor in eigen boezem.

De 16-jarige Duranville mocht na de wedstrijd tegen Charleroi voor de camera van Eleven Sports een interview geven en leek de schuld vooral bij zichzelf te zoeken. “Een fout in mijn rug stak ons in de shit”, wist Duranville te zeggen over de fase voorafgaand aan het tegendoelpunt.

“Het spijt me voor de fans en de ploegmaats, maar het is belangrijk dat ik op deze positie ook leer verdedigen”, gaat de tiener verder, “Dat is nodig als ik een grote carrière wil maken.” Op Twitter wordt het interview van Duranville in dank afgenomen: “Excuseert zich zowaar zelfs nog bij de fans voor zijn 'foutje', alsof een 16-jarige die verantwoordelijkheid zou moeten dragen”, klinkt het onder meer.

Poll: Vind jij dat Duranville verantwoordelijk is voor het tegendoelpunt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022