‘Paars-witte bestuur neemt opmerkelijke beslissing over positie van Felice Mazzu’

‘Paars-witte bestuur neemt opmerkelijke beslissing over positie van Felice Mazzu’
Maandag 03 oktober 2022 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht verloor zondag met 0-1 tegen Charleroi. Paars-wit was de betere ploeg op het veld, maar in het voetbal is het de uitslag die telt.

Aangezien de uitslag niet positief was voor de recordkampioen, begint de hashtag #MazzuOut heel wat aanhang te krijgen op Twitter. Mazzu is de op twee na slechts startende trainer in het Lotto Park. Met 13 op 30 houdt hij in de laatste 30 jaar enkel Simon Davies (9 op 30) en Arie Haan (11 op 30) achter zich.

Volgens La Dernière Heure is het vertrouwen van het bestuur in Mazzu nog groot. Vandenhaute en Verbeke zagen voor aanvang van de competitie in Mazzu de ideale trainer om weer mee te strijden om de titel, maar dat lijkt in oktober al niet meer mogelijk. Logischerwijs wordt naast de trainer ook het bestuur hard aangepakt door de fans.

Voor Anderlecht is het nu alles of niets. De komende weken spelen ze tweemaal tegen West Ham United én onder meer tegen landskampioen Club Brugge. Nog voor het WK van start gaat moet RSCA ook Genk en Antwerp nog bekampen, geen makkelijke opdracht voor Mazzu en zijn manschappen.

Poll: Moet Mazzu volgens jou opstappen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023