‘Courtois snapt er niets van: Onverwachte Rode Duivel kiest plots voor Juventus’

‘Courtois snapt er niets van: Onverwachte Rode Duivel kiest plots voor Juventus’
Maandag 03 oktober 2022 - 14:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois is met Real Madrid aan een sterk seizoensbegin bezig. Los Blancos zijn nog steeds ongeslagen in de Spaanse competitie en ook in de Champions League hebben ze nog geen steek laten vallen.

Bij Real loopt het contract van Toni Kroos volgende zomer af. Real Madrid wil volgens Don Balon deze winter al een vervanger voor hem aantrekken en zou daarvoor bij Youri Tielemans zijn gaan aankloppen. De Rode Duivel ziet zijn contract bij Leicester aan het einde van het seizoen aflopen.

Als The Foxes graag nog wat geld willen ontvangen voor Tielemans, kunnen ze hem dus best deze winter nog van de hand doen. Maar het Spaanse medium meldt dat Tielemans al besloten heeft om niet naar Real Madrid te komen. Volgens Don Balon zou de middenvelder namelijk dicht bij een akkoord staan met Juventus.

Dat is toch verrassend, aangezien de Duivel naast Real en Juventus ook in de belangstelling zou staan bij Atlético Madrid en Newcastle United. Volgens Don Balon kan Courtois de keuze van Tielemans echt niet vatten. “Courtois is totaal teleurgesteld in zijn landgenoot aangezien hij de beslissing om de interesse van Real opzij te zetten niet begrijpt”, klinkt het bij het Spaanse medium.

Juventus

In Italië is Juventus niet al te best aan het seizoen begonnen. De Oude Dame staat momenteel op de zevende plaats in de competitie met 13 op 24. Don Balon meldt dat Tielemans een van de uitverkorenen zou zijn om de situatie bij Juventus te keren. We zijn met z’n allen benieuwd hoe de toekomst van de middenvelder er zal uitzien.

Poll: Zal Tielemans na de wintermercato nog bij Leicester voetballen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus  I  Atlético Madrid  I  Newcastle United  I  Leicester City

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024