Kevin De Bruyne schrikt plots op: Onvoorziene wending rond trainer Guardiola

Kevin De Bruyne schrikt plots op: Onvoorziene wending rond trainer Guardiola
Maandag 03 oktober 2022 - 15:00   I   door Redactie

Pep Guardiola is sinds de zomer van 2016 trainer bij Manchester City. Met de Citizens wist Guardiola alle nationale prijzen al binnen te rijven. Enkel de Champions League mist nog op het gecombineerde palmares van Guardiola en City.

Guardiola ziet zijn contract bij Manchester City aan het einde van het seizoen aflopen. De trainer gaf eerder een extra woordje uitleg over zijn toekomst: “Als ik bij City blijf, is dat perfect. Als ik niet bij City blijf, dan is dat ook goed voor de club. Ik weet hoe sterk de club is en welke goede beslissingen zij nemen.”

Het lijkt er dus op dat de gesprekken tussen de trainer en de club niet van een leien dakje lopen. Onder Guardiola speelde City sinds 2016 al 363 wedstrijden, waarvan er 268 gewonnen werden. Dat komt neer op een ongelooflijk winstpercentage van 73%.

Mochten Guardiola, De Bruyne en Haaland deze zomer eindelijk de Champions League winnen, dan zou het zomaar kunnen dat dat het laatste wapenfeit van de Spaanse trainer bij de Engelse grootmacht wordt. Waar zijn toekomst ligt staat nog niet vast, maar De Bruyne zal hoogstwaarschijnlijk hopen dat Pep nog wat langer in Manchester blijft.

Poll: Zullen Manchester City en Guardiola dit seizoen de Champions League winnen?

TAGS  I  Manchester City

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022