Club-aanhang heeft gesproken: “Híj́ moet Andreas Skov Olsen vervangen!”

Club-aanhang heeft gesproken: “Híj́ moet Andreas Skov Olsen vervangen!”
Maandag 03 oktober 2022 - 22:00   I   door Redactie

Na de 3-0 overwinning tegen KV Mechelen krijgen de Club-spelers niet veel tijd om te recupereren. Dinsdag staat de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid op de planning.

Tegen de Madrilenen kan Club Brugge niet rekenen op Andreas Skov Olsen. De Deense vleugelspeler liep een voedselvergiftiging op en zal niet op tijd fit zijn voor de wedstrijd. Toen dat nieuws net bekendgemaakt werd, poneerden wij u de vraag wie hem moet vervangen.

En daar kregen we ook een duidelijk antwoord op van de Club-supporters. Volgens de fans moet Tajon Buchanan de rechtervleugel tegen Atlético Madrid voor zijn rekening nemen. De Canadees is nog maar net terug uit blessure, maar wist tegen KV Mechelen al meteen te scoren.

In de poll troeft Buchanan Noa Lang en Antonio Nusa af. De Canadees kreeg maar liefst 42% van de stemmen achter zijn naam. Noa Lang en Antonio Nusa wisten respectievelijk 24% en 16% van de stemmen binnen te rijven. We zijn benieuwd of Hoefkens de mening van zijn fans deelt en Buchanan dinsdag opstelt.

Poll: Ga jij akkoord met de Club Brugge-supporters?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022