Roberto Martinez provoceert nog maar eens met déze twee Anderlecht-spelers

Roberto Martinez provoceert nog maar eens met déze twee Anderlecht-spelers
Dinsdag 04 oktober 2022 - 13:00   I   door Redactie

Het lijkt slechts een kwestie van tijd vooraleer het boeltje bij de Rode Duivels gaat ontploffen, afhankelijk van de resultaten natuurlijk. Maar splijtzwam blijft Roberto Martinez.

Want de uitspraken van de bondscoach wekken steeds meer ergernis op. Niet alleen bij de pers, maar ook bij fans en andere trainers. Daar deed de Spanjaard in een interview bij de RTBF nog een schepje bovenop. Door twee Anderlecht-spelers de hemel in te prijzen.

"We hebben geen andere verdediger zoals Jan Vertonghen", aldus Martinez. "Hij mag fysiek dan misschien wat minder zijn, maar met zijn ervaring en positiespel heeft hij een uniek profiel voor een linkspoot. Ik zie niemand anders die zijn plaats kan innemen."

Zo weet de concurrentie ook weer dat ze geen kans maakt tegen een 'unieke' Vertonghen. Martinez blijft dus vasthouden aan zijn overdreven woordkeuzes. Dat het opnieuw om spelers van Anderlecht gaat is op zich al genoeg om te provoceren.

Indrukwekkend en ongelooflijk

Zeker omdat hij over Zeno Debast alweer lyrisch deed en zowat zijn statement van na Nederland herhaalde. "Het meest indrukwekkende debuut van een 18-jarige sinds ik bondscoach ben. Hij heeft een ongelooflijke toekomst voor zich."

Poll: Vind je dat Martinez moet stoppen met dergelijke uitspraken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022