Witsel en Carrasco prijzen sterkhouder de hemel in: “Dé redder van Club Brugge”

Witsel en Carrasco prijzen sterkhouder de hemel in: “Dé redder van Club Brugge”
Woensdag 05 oktober 2022 - 13:00   I   door Redactie

Het zal niet de laatste keer zijn dat je het vandaag leest: Club Brugge wist dinsdagavond de drie punten thuis te houden tegen Atlético Madrid. De landskampioen won met 2-0 van de Spaanse grootmacht.

Bij die Spaanse topclub liepen er twee Rode Duivels rond op het veld: Axel Witsel en Yannick Carrasco. Beiden hadden de wedstrijd graag willen winnen, maar daarvoor moet er natuurlijk gescoord worden. En dat lukte de Madrilenen niet, ten verdienste van een sterk keepende Simon Mignolet.

De Atlético-Duivels spraken na de wedstrijd dan ook vol lof over het Club-sluitstuk: “Club was lucide en speelde realistisch voetbal. Ik ben blij voor Simon Mignolet dat hij zo goed keepte. Echt een topmatch van hem”, aldus Carrasco. Ook Witsel had enkel lovende woorden over de doelman: “Hij heeft vanavond getoond dat hij een topkeeper is.”

Volgens Carrasco was Mignolet dé redder van Club Brugge: “Hij verdient de drie punten en redde zijn ploeg bij momenten. Ik heb Hans, Dedryck en Simon gefeliciteerd na de match. Maar lang hebben we niet gepraat, want hun voorzitter stond in de kleedkamer.”

Simeone

Ook Atlético-trainer Diego Simeone vond dat Mignolet de ‘Man of the Match’ was. “We kregen kansen, maar hun doelman ontpopte zich tot beste man op het veld. We kregen in de eerste helft wel kansen via Carrasco en Morata, maar toen toonde Mignolet zich al”, klinkt het bij de Spaanse trainer.

Poll: Wie was volgens jou de beste Club-speler tegen Atlético?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid  I  Champions League

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024