Anderlecht-trainer Mazzu reageert in aanloop naar West Ham op felle kritiek

Anderlecht-trainer Mazzu reageert in aanloop naar West Ham op felle kritiek
Woensdag 05 oktober 2022 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht treedt morgen aan in de Conference League. Daar proberen ze in eigen huis de crisis af te wenden en West Ham United te verslaan.

In aanloop naar die wedstrijd reageert trainer Felice Mazzu tijdens de perconferentie op het feit dat hij momenteel fel onder vuur ligt: “Dat is logisch. Maar in het leven moet je kritiek en meningen van andere accepteren, ook al ben ik het er niet altijd mee eens.”

“Zolang het niet rechtstreeks op de man wordt gespeeld, ben ik iemand die kritiek makkelijk kan aanvaarden”, gaat Mazzu verder. De coach beseft dat hij dringend resultaten zal moeten neerzetten, maar vooral het gevoel is belangrijk voor Mazzu.

“Ik heb het jullie in mijn analyse na de wedstrijd tegen Charleroi ook al verteld”, vervolgt de trainer, “Dat was een wedstrijd die we altijd hadden moeten winnen en ook op training de afgelopen dagen had ik een positief gevoel.”

West Ham

Misschien is het wel mogelijk voor Mazzu en zijn troepen om dat positieve gevoel donderdag om te zetten in een overwinning. “We wachten ongeduldig op die déclic en die overwinning die ons kan lanceren, waarom niet tegen West Ham?”, vraagt de coach zich af.

Poll: Zal Anderlecht winnen tegen West Ham?

TAGS  I  Anderlecht  I  West Ham United

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024