Johan Boskamp is het beu en wil Club-trainer Hoefkens dít heel graag zien doen

Johan Boskamp is het beu en wil Club-trainer Hoefkens dít heel graag zien doen
Woensdag 05 oktober 2022 - 21:30   I   door Redactie

Johan Boskamp is een man die geen blad voor de mond neemt. De Nederlandse voetbalanalist is altijd rechtuit en ook voor Carl Hoefkens maakt hij geen uitzondering.

Boskamp was bij Stoke City (2006-2007) nog trainer van Hoefkens. In een artikel van de Gazet van Antwerpen praat Boskamp over de prestaties van zijn ex-speler als trainer: “Carl doet het gewoon fantastisch. (grappend) Als ik Brugge was, ik legde hem voor tien jaar vast. Want dit heeft heel Europa gezien.”

Voor Boskamp is het geen verrassing dat Hoefkens het zo goed doet: “Hij was erg actief langs de lijn onder Alfred Schreuder. Hij was al bereid om jonge jongens te laten spelen.” Maar daar zijn nog enkele kwaliteiten bijgekomen: “Nu straalt hij ook nog heel veel rust en vertrouwen uit én de resultaten volgen.”

“Wat wil je nog meer?”, vraagt Boskamp zich af. Maar daar heeft hij zelf al een antwoord op: “Misschien dat hij af en toe eens een goal viert. Sinds hij hoofdcoach is heb ik hem nog nooit weten lachen.” Boskamp besluit om als afsluiter het goede voorbeeld te geven: “Zeg hem maar dat als hij rotte tanden heeft, ik hem een tube tandpasta zal kopen!” (lacht)

Poll: Wist jij dat Boskamp ooit trainer van Hoefkens is geweest?

TAGS  I  Club Brugge  I  Stoke City  I  v24

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024