Paars-witte spelers laten zich uit over ontslag Felice Mazzu: "Hij zegt niet veel"

Paars-witte spelers laten zich uit over ontslag Felice Mazzu:
Vrijdag 07 oktober 2022 - 12:00   I   door Redactie

Hoe moet het nu verder met Anderlecht? Nadat het eerder al crisis was door de resultaten in de Jupiler Pro League, loopt het nu ook Europees mis.

En dan wordt er telkens opnieuw teruggekeerd naar hetzelfde thema: de trainer. Is Felice Mazzu in staat om het tij te keren bij paars-wit voor het kalf helemaal verdronken is? Het belangrijkste antwoord moet daarbij altijd van de spelers komen.

Want als die niet meer achter hun coach staan, is het verhaal snel afgelopen. In Het Nieuwsblad spreken de spelers alvast hun vertrouwen uit in Mazzu, wat aangeeft dat zij niet op een ontslag staan te wachten.

"Natuurlijk staat de groep nog achter de coach", aldus Fabio Silva. "We moeten samen blijven als één groep en hebben alle middelen om resultaten te boeken. Wat er moet veranderen? Niks. We moeten gewoon hard blijven werken."

"Zegt niet veel"

Ook Hannes Delcroix sprak zijn steun uit aan Mazzu: "De coach zegt niet veel over wat er rondom hem gebeurt, dus ik ga dat ook niet doen. Vandaag heeft hij alleszins gezegd dat we goed gespeeld hebben. We zijn één groep, de spelers en de staf, en iedereen steunt elkaar."

Poll: Vind jij dat Mazzu ontslagen moet worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  West Ham United  I  Silkeborg  I  FCSB

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024