Van der Elst over transfer van Club-sterkhouder: “20 miljoen euro is te weinig!”

Van der Elst over transfer van Club-sterkhouder: “20 miljoen euro is te weinig!”
Zondag 09 oktober 2022 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge verloor zaterdag van Westerlo, maar op het Europese toneel doen ze het een heel stuk beter. Vorige week ging Atlético voor de bijl met 2-0.

In die wedstrijd kreeg Jutgla de ‘Man of the Match’-trofee. De Spaanse spits wist te scoren en was de hele avond een kwelduivel voor de Atlético-verdediging. Bij Het Nieuwsblad klinkt de analist lovend over Jutgla: “Hij is zeker de beste spits die Club gehad heeft in vele jaren.“

Wanneer hem de vraag geponeerd wordt of Jutgla 20 miljoen euro waard is, heeft hij een duidelijk antwoord klaarstaan: “Als je De Ketelaere verkoopt voor 35 miljoen, dan is 20 miljoen voor Jutgla te weinig”, aldus Franky Van der Elst. “Belangrijk wordt of hij de lijn doortrekt”, gaat de analist verder.

“Ook of hij opgeroepen wordt voor het WK of niet is belangrijk. Als hij op Atlético nu nog eens scoort, dan kan dat wel.” Mocht Jutgla scoren in het Wanda Metropolitano, dan maakt hij volgens de analist dus een grote kans om geselecteerd te worden voor de wereldbeker.

Poll: Hoeveel zal Jutgla opbrengen eens hij verkocht wordt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid  I  Barcelona

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024