Simon Mignolet verbaast over zijn toekomst: "Als Vincent Mannaert dát zegt..."

Simon Mignolet verbaast over zijn toekomst:
Maandag 10 oktober 2022 - 11:30   I   door Redactie

Eén van de absolute sterkhouders bij Club Brugge is nog altijd Simon Mignolet. Maar de vraag is voor hoelang nog.

Een afscheid lijkt nog niet voor meteen, want de doelman heeft nog een contract tot 2026. Al is het afwachten wat er in die tijd nog kan gebeuren, want tegen dan zal hij 38 jaar. Dan mag er al eens stilgestaan worden bij de toekomst.

Recent nog verklaarde de Brugse CEO Vincent Mannaert letterlijk dat Mignolet de kwaliteiten heeft om ooit op mijn stoel te zitten. "Ik ga hem zeker niet van zijn stoel duwen", lacht de Rode Duivel in De Morgen.

"Ik praat af en toe met Vincent over voetbal, hij weet dat ik een visie heb over bepaalde dingen. Ik heb al veel gezien in mijn carrière, niet alleen op het veld maar ook ernaast. En ik neem graag het heft in handen.

Compliment

"Dankzij mijn koffiezaak in Sint-Truiden weet ik ook een beetje wat het ondernemerschap en het bedrijfsleven inhouden", vervolgt hij in de krant. "Als Vincent Mannaert zoiets zegt, is dat een mooi compliment."

"Ik heb gestudeerd, ik heb een trainersdiploma behaald, ik kan meepraten over hoe een club gerund moet worden", besluit hij. Om maar te zeggen dat Mignolet dat zou zien zitten. Maar dan wel nog niet meteen. "Voetballen kost op zich al veel energie en tijd, ik ben nog niet bezig met later."

Poll: Denk je dat Mignolet ooit CEO van een club kan worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  v24

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024