Thibaut Courtois slaat iedereen bij Real Madrid en Rode Duivels met verstomming

Thibaut Courtois slaat iedereen bij Real Madrid en Rode Duivels met verstomming
Dinsdag 11 oktober 2022 - 08:30   I   door Redactie

Al wie met de Rode Duivels begaan is en hun prestaties op het komende WK in november, is ook met Thibaut Courtois begaan.

Want onze nationale doelman is van onschatbare waarde voor België. Dat heeft hij al meer dan voldoende bewezen, ook bij Real Madrid. Vandaar dat er een horrorscenario opdook toen hij recent uitviel met zenuwpijn. Een langdurige afwezigheid leek zomaar het WK te verpesten.

Maar nu heeft Courtois iedereen bij Real Madrid met verstomming geslagen, inclusief trainer Carlo Ancelotti. "Het gaat veel beter met Thibaut, het plan is denk ik dat hij donderdag begint te trainen om klaar te zijn voor zondag", verklaarde de Italiaan op zijn persconferentie.

Zondag is er de Clásico tegen Barcelona, als Courtois daar start wil dat zeggen dat hij echt wel helemaal speelklaar zal zijn. Dan is het missen van de Champions League-partij op Shakhtar Donetsk dinsdagavond maar een kleintje.

Onderrug

De Limburger sukkelde al sinds de laatste Nations League-wedstrijden eind september met zenuwpijn in de onderrug en ontbrak daardoor in de heenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk, alsook in de Primera División tegen Osasuna en Getafe.

Poll: Denk je dat Courtois topfit zal zijn voor het WK?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024