Simon Mignolet verbaast met uitleg over Carl Hoefkens: "Dat mag niet gebeuren"

Simon Mignolet verbaast met uitleg over Carl Hoefkens:
Dinsdag 11 oktober 2022 - 21:45   I   door Redactie

Alles wat blauw-zwart is telt af naar woensdagavond wanneer Club Brugge aantreedt op het veld van Atlético Madrid.

In de hoop even hard te kunnen juichen als tijdens en na de heenmatch. Maar alvast één iemand zal daaraan niet meedoen: Carl Hoefkens. Dat de Brugse trainer stoïcijns langs de lijn blijft lopen telkens er een doelpunt valt is een item op zich geworden.

Maar het is wel een houding waar Simon Mignolet zich kan in vinden. "Je mag je niet verliezen in de emotie van het moment", geeft hij als uitleg in een interview met De Morgen. "Ik juich zelf uiteraard mee na een goal, maar daarna ben ik onmiddellijk weer gefocust."

Maar wat Hoefkens betreft heeft hij dus alle begrip. "Als trainer mag je bij een nederlaag niet te diep zitten en bij een zege niet te euforisch worden." En zegt Mignolet ook: "Zijn eerste opdracht als hoofdtrainer is direct het hoogste niveau en daar komen dan ook nog die Champions League-matchen bij."

Het hoofd verliezen

Maar bovenal: "In een omgeving die eist dat er elke dag gepresteerd wordt. Bovendien heeft hij in zijn spelerscarrière ook wel situaties meegemaakt waarbij hij coaches het hoofd zag verliezen." Dus besluit de Rode Duivel: "Dat mag niet gebeuren."

Poll: Vind je dat Mignolet gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen  I  FC Porto  I  Atlético Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024