Opnieuw drama: Bas Dost verpest het nu helemaal voor Duivel Zinho Vanheusden

Opnieuw drama: Bas Dost verpest het nu helemaal voor Duivel Zinho Vanheusden
Dinsdag 11 oktober 2022 - 18:00   I   door Redactie

Het lijkt wel of sommige voetballers voor het ongeluk geboren zijn. Zinho Vanheusden hoort daar op dit moment zeker bij.

De Rode Duivel heeft een zwaar en pijnlijk blessureverleden die zijn carrière al meerdere malen gefnuikt heeft. En net nu hij bij AZ - aan wie hij door Inter uitgeleend wordt - aan de weg terug aan het timmeren was, is het opnieuw van dat.

Het Laatste Nieuws meldt nu immers dat de nog altijd maar 23-jarige Vanheusden een breukje in de linkervoet heeft opgelopen en voor langere tijd out zal zijn. Nog maar eens een zware opdoffer voor de centrale verdediger.

Het gevolg van een duel in de match op het veld van FC Utrecht, waarbij de voet van voormalig Club-spits Bas Dost vol op de zijne terecht. Vanheusden speelde volgens de krant de resterende twintig minuten van de match nog uit, mét pijn, maar dus ook met een breukje.

Selectie

Daarmee is nu wel het laatste waterkansje verdwenen dat de Limburger door Roberto Martinez in extremis zou opgeroepen worden voor de nationale ploeg. Als hij fit én in vorm zou zijn behoort Vanheusden normaal altijd tot de selectie. Zeker omdat de spoeling in de verdediging enorm dun is.

Poll: Denk je dat Vanheusden ooit eens een blessurevrij seizoen zal kunnen afwerken?

TAGS  I  Standard  I  Inter  I  Genoa  I  AZ  I  FC Utrecht  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024