Supertalenten van Club Brugge geven het goede voorbeeld met geweldige stunt

Woensdag 12 oktober 2022 - 15:53   I   door Redactie

Club Brugge speelt woensdagavond in de Champions League tegen Atlético Madrid. In aanloop naar die wedstrijd rondden de beloftenploegen van beide teams hun wedstrijd in de Youth League af.

Atlético Madrid-Club NXT 1-2

In de eerste helft waren het de Spanjaarden die vroeg op voorsprong kwamen. De Madrilenen wisten via een strafschop de voorsprong te bemachtigen en dat was ook meteen het enige doelpunt in de eerste helft, ruststand: 1-0.

Bij Club Brugge waren er heel wat grote talenten terug te vinden tussen de lijnen. Kaye Furo wist de bordjes al snel in de tweede helft weer gelijk te hangen. Lenn De Smet kon iets later Club NXT op voorsprong koppen: 1-2.

Dat was ook de eindstand in Madrid. Club NXT geeft zo het goede voorbeeld aan zijn grote broer Club Brugge, die vanavond om 18:45 in het Wanda Metropolitano Atlético probeert te verslaan.

Doelpuntenmakers:

9' Heredia 1-0 (pen), 59' Furo 1-1, 63' De Smet 1-2

Poll: Zal Club Brugge het voorbeeld van ClubNXT volgen en winnen van Atlético?