Het spel zit op de wagen: Voorzitter Ivan De Witte grijpt door crisis zwaar in bij Gent

Het spel zit op de wagen: Voorzitter Ivan De Witte grijpt door crisis zwaar in bij Gent
Vrijdag 14 oktober 2022 - 13:00   I   door Redactie

Het kon niet blijven duren. De slechte resultaten van AA Gent zowel in de competitie als Europees dwingt het bestuur in te grijpen.

Van Ivan De Witte is geweten dat hij een geduldig man is, maar dat dat geduld ook niet eindeloos is. Het moet zowat bij de 4-0-tussenstand van zijn ploeg op het veld van Djurgardens geweest zijn dat hij donderdagavond zijn breekpunt bereikte.

Want bij VTM lichtte de voorzitter toe dat het voor hem nu te veel is. "Ik kon het bijna niet geloven dat het onze ploeg was. Zeker in de eerste helft. Ik ben zeer ontgoocheld. Naarmate de wedstrijd vorderde, is die ontgoocheling alleen maar toegenomen."

Voor De Witte is het tijd van woorden voorbij en moeten er daden komen. "Wij hebben nu zoveel slechte prestaties geleverd, dat we moeten stoppen met excuses zoeken." En dus is het tijd voor actie. Waar hij zelf zijn verantwoordelijkheid zal innemen.

Maatregelen

"Eén oplossing zal niet genoeg zijn, wel een collectief aan maatregelen die we samen met de coach zullen nemen", vervolgt de preses. "De match tegen KV Mechelen zal cruciaal zijn. Het kan niet verder op deze manier. Telkens verliezen, telkens een excuus zoeken."

Poll: Vind je dat De witte gelijk heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  Djurgardens

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023