'Alfred Schreuder na vertrek bij Club verwikkeld in groot schandaal, ontslag nabij'

'Alfred Schreuder na vertrek bij Club verwikkeld in groot schandaal, ontslag nabij'
Vrijdag 14 oktober 2022 - 21:00   I   door Redactie

Niemand die nu bij Club Brugge nog praat over Alfred Schreuder, maar hij bezorgde Club Brugge wel de titel die hen nu toelaat uit te blinken in de Champions League.

Geen idee of de Nederlander spijt heeft van zijn overstap naar Ajax vorige zomer, maar het vergaat hem alleszins niet goed. In de Eredivisie valt de schade nog mee, met één punt achterstand op AZ, maar in de Champions League krijgen de Amsterdammers zware klappen.

Het maakt dat de positie van Schreuder bijzonder wankel is, er wordt zelfs gesproken over een nakend ontslag. Vooral ook omdat de trainer in een schandaal verwikkeld zou zijn geraakt. In de podcast Kale & Kokkie wordt man en paard genoemd.

Schreuder zou financieel mee geprofiteerd hebben bij de zomertransfer van Calvin Bassey, de verdediger voor wie Ajax maar liefst 23 miljoen euro neertelde om hem weg te halen bij Glasgow Rangers.

Onderzoek

"Het gerucht is dat de Raad van Commissarissen bij Ajax de affaire aan het onderzoeken is", klinkt het. Maar het zou wel van een betrouwbare bron komen. Hoe dan ook komt de ex-Club Brugge-trainer in steeds nauwere schoentjes te zitten.

Poll: Had je Schreuder nog graag als trainer van Club gezien?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024