‘Driedubbele opsteker voor de Rode Duivels in aanloop naar het WK in Qatar’

‘Driedubbele opsteker voor de Rode Duivels in aanloop naar het WK in Qatar’
Woensdag 19 oktober 2022 - 15:00   I   door Redactie

Het was de laatste weken even slikken voor de Belgische voetballiefhebbers. Onder meer Courtois, De Ketelaere en Lukaku lagen in de lappenmand.

Bij Real Madrid lijkt het erop dat Courtois snel zal kunnen terugkeren. De beste doelman van de wereld wist aan Sporza te zeggen dat hij zaterdag normaal weer zal spelen tegen Sevilla. Daarnaast is er ook goed nieuws rond Lukaku en De Ketelaere.

Lukaku kampte al geruime tijd met een spierblessure. Volgens La Gazzetta dello Sport zullen we hem binnen enkele dagen weer aan het werk zien bij Inter. Vanaf woensdag of donderdag zou de spits volgens de krant weer meetrainen met de groep.

Ook Charles De Ketelaere lijkt hersteld van zijn spiervermoeidheid. De Italiaanse krant verwacht dat De Ketelaere zaterdag weer in de basis zal staan tegen Monza. Hij heeft onder meer de mindere prestaties van zijn concurrenten op zijn positie daarvoor te danken.

Doelpunten

De Gazzetta dello Sport meent te weten dat — ondank zijn tekort aan doelpunten — trainer Pioli het vertrouwen in De Ketelaere blijft behouden. De jonge Duivel moet zich volgens het Italiaanse nieuwsmedium wel wat meer laten zien in de zestien.

Poll: Wie zal er dit seizoen in Italië het meeste doelpunten maken?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Inter  I  Real Madrid  I  AC Milan

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024