Topschutter Romelu Lukaku moet plots vrezen voor zijn basisplaats bij de Duivels

Topschutter Romelu Lukaku moet plots vrezen voor zijn basisplaats bij de Duivels
Woensdag 19 oktober 2022 - 19:00   I   door Redactie

De Rode Duivels trappen op 20 november hun WK op gang tegen Canada. Binnen anderhalve maand zullen we dus weten wie de nieuwe wereldkampioen is.

In aanloop naar die wereldbeker is er heel wat te doen over de selectie van de Rode Duivels. Een hele hoop ervaren mannen én enkele nieuwkomers worden veelvoudig in vraag gesteld.

Maar waar geen twijfel over bestaat zijn de basisplaatsen van Courtois, De Bruyne en Lukaku, toch? Voor die laatste zou een basisplaats wel eens minder evident kunnen zijn dan vooraf gedacht.

Eerst en vooral kampt de topschutter van de Duivels al een aantal weken met een vervelende spierblessure. La Gazzetta dello Sport meldde eerder dat ze hem bij Inter snel terugverwachten, maar zal hij dan ook weer meteen kunnen bevestigen?

Concurrentie

Daarnaast is er een andere spits die in de bloedvorm van zijn leven verkeert: Michy Batshuayi. De aanvaller van Fenerbahçe wist dit seizoen al vijf keer te scoren in acht wedstrijden voor de Turken. Maandag stond zijn naam al na drie minuten op het scorebord in de Turkse eerste klasse.

Ook in Europa doet Batshuayi het goed. De 28-jarige aanvaller kreeg in vier wedstrijden in de Europa League nog maar 92 minuten de kans om zich te laten zien, maar wist al wel drie keer te scoren. Batsman zit momenteel aan een gemiddelde van één goal om de 57 (!) minuten bij de Turkse club.

Poll: Wie vind jij momenteel de betere spits?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Inter  I  Fenerbahçe

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024