Ophef rond reactie van razende Lukaku na 'betrapt te zijn op roken van E-sigaret'

Ophef rond reactie van razende Lukaku na 'betrapt te zijn op roken van E-sigaret'
Vrijdag 21 oktober 2022 - 17:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku komt door zijn blessure al te lang om de voor hem verkeerde redenen in het nieuws. Maar wat vrijdag gebeurde is er voor hem zwaar over.

Want de Rode Duivel werd door The Sun beschuldigd van het roken van een E-sigaret. Niet zoals Antwerp-woelwater Radja Nainggolan op de bank een uur voor een match, maar tijdens een wandeling. Hoe dan ook sappig nieuws. Alleen... bleek het helemaal niet om Romelu Lukaku te gaan.

Ongezien hoe de Engelse tabloid de mist is ingegaan. Het bericht werd snel verwijderd, maar dat maakte Lukaku niet minder razend. De spits staat ervoor bekend om maniakaal met zijn gezondheid om te gaan, dus dat hij betrapt zou zijn op roken pikt hij niet zomaar. Al zeker niet omdat het breed werd uitgesmeerd.

Zijn reactie op Instagram loog er dan ook niet om. "De krant The Sun....jullie knoeien met de verkeerde", aldus Lukaku. "Blijf maar spelen...mijn mensen zullen jullie zeer binnenkort contacteren. Jullie zijn zo dom als wat om een foto te posten die niet eens van mij is, mét verkeerde info." Scroll naar onder om het bericht te zien.

Poll: Vind je dat Lukaku gelijk heeft om zo te reageren?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Chelsea

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024