Waanzinnige stunt: Oude bekenden helpen Kompany aan fabelachtige ommekeer

Zaterdag 22 oktober 2022 - 18:30   I   door Redactie

Het Burnley van Vincent Kompany speelde deze zaterdag in de Engelse tweede klasse tegen Sunderland.

Aan de rust zag het er niet goed uit voor Kompany en zijn team. Burnley stond twee doelpunten in het krijt op het veld van Sunderland, maar wist in de tweede helft al snel te scoren.

Na 65 minuten was het ex-Antwerp-speler Manuel Benson die de tweede treffer van Burnley tegen de netten prikte. Daar bleef het weliswaar niet bij in Sunderland.

Ook voormalige Charleroi-speler Annas Zaroury wist namelijk nog te scoren. In de absolute slotfase van de wedstrijd leverde Benson nog een assist af aan Brownhill, waardoor 2-4 de eindstand werd.

Championship

Burnley nadert dankzij deze overwinning tot op één puntje van de leider in de Championship: QPR. Ook Blackburn staat nog voor Burnley in de stand, maar de ploeg van Kompany heeft wel een match minder gespeeld dan de Rovers.

Poll: Zal Kompany met Burnley promoveren naar de Premier League?