Thibaut Courtois weet echt niet wat hem overkomt bij Real Madrid: "Ongezien!"

Thibaut Courtois weet echt niet wat hem overkomt bij Real Madrid:
Dinsdag 25 oktober 2022 - 21:47   I   door Redactie

Thibaut Courtois is terug fit. Na zijn comeback in de Spaanse competitie speelde hij dinsdag ook opnieuw in de Champions League.

Maar de wedstrijd op het veld van Red Bull Leipzig verliep helemaal niet zoals hij het zich had voorgesteld. Na achttien minuten mocht onze landgenoot de bal immers al twee keer uit zijn netten vissen. Eden Hazard keek (uiteraard) toe vanop de bank.

Een absolute primeur in negatieve zin voor Courtois, want de Duitse topclub is de allereerste ploeg die er in slaag om in een Champions League-groepsmatch na achttien minuten twee keer te scoren tegen de Koninklijke. Ongezien.

Uiteindelijk werd het vlak voor rust nog 2-1 door een goal van de onvermijdelijke Vinicius Junior. Een eventuele nederlaag zou geen ramp zijn, want zelfs dan blijft Real nog groepsleider met op één speeldag van het einde één punt voorsprong op Red Bull Leipzig.

Poll: Denk je dat Real Madrid groepswinnaar wordt?