‘Het houdt niet op: Paars-wit krijgt opnieuw opdoffer van jewelste te verwerken’

‘Het houdt niet op: Paars-wit krijgt opnieuw opdoffer van jewelste te verwerken’
Donderdag 27 oktober 2022 - 09:00   I   door Redactie

Dat het momenteel niet zo goed gaat met Anderlecht is een understatement. De recordkampioen schoof eerder deze week trainer Felice Mazzu aan de kant.

Robin Veldman neemt (tijdelijk) de functie van Mazzu over. Donderdagavond staat hij voor zijn vuurdoop als trainer van de eerste ploeg. Veldman liet al weten dat zijn stijl van coachen dichter aanleunt bij die van Kompany, dan bij die van Mazzu.

Ondanks dat er verwacht wordt dat er een aantal dingen zullen veranderen, zal niet elke aanpassing er één zijn die Veldman zelf zou willen. De Nederlander kan in zijn eerste wedstrijd namelijk geen beroep doen op de diensten van Zeno Debast.

De jonge Rode Duivel liep een enkelblessure op tegen Standard en zal niet klaar zijn voor de wedstrijd tegen FCSB. Het Laatste Nieuws meldt dat Debast mogelijk wel weer in de selectie zal zitten voor de wedstrijd tegen Eupen van komende zondag.

Ziekenboeg

De ziekenboeg van Anderlecht begint goed opgevuld te raken. Naast Debast zijn ook Delcroix, Raman en Sardella niet fit. De blessures van Kana en Trebel houden hen al langere tijd aan de kant, al zou Trebel de trainingen intussen hervat hebben, zo meldt Het Nieuwsblad.

Poll: Zal Anderlecht winnen tegen FCSB?

TAGS  I  Anderlecht  I  FCSB

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024